Welkom in mijn gastenboek

4 Comments on "Ervaringen"

Notify of
avatar
Sort by:   newest | oldest | most voted
Gabrie
Gast

ik geniet iedere maand van de volle maanmeditatie ! iedere maand een cadeautje… in de Ger ontspannen sfeertje en Maroesja heeft volgens mij het talent om iedereen uit zijn hoofd te krijgen..De opdrachten zijn verschillend zo leer je dat de manen heel verschillende effecten hebben, met sommige opdrachten ben je inderdaad een maand bezig… maar ik geeft me eraan over en geniet er heerlijk van. Gabrie

Hilde
Gast
Een healing in een bijzondere omgeving, een Mongoolse tent. Wat een prettige rustgevende sfeer in de Ger, warmte, heerlijke geuren, zachte geluiden en muziek. Die prettige sfeer is ook mede te danken aan Maroesja, een lieve vrolijke vrouw met gemeende interesse in mij, die vol liefde en enthousiasme over de kristallen vertelt. Ik heb nu twee healingen ontvangen, en heb deze totaal verschillend beleefd. De eerste keer was rustgevend en ontspannend, de tweede keer heel indringend en heftig. Mij werd uitgelegd dat de kristallen per healing aanvoelen wat ik op dat moment nodig heb. En ondanks die heftige healing had… Read more »
Ingrid
Gast
Vandaag weer een heerlijke kristalhealing gehad. Ik kom al langer bij Maroesja, maar eigenlijk is ze niet meer alleen met edelstenen en kristallen bezig. Na een (kort) gesprek ga je liggen op de behandelbank. Ze dekt je toe en zet muziek op. Als ik mijn ogen sluit kan ik me helemaal overgeven aan de ‘stenen ‘/ behandeling. De kristallen worden gebruikt op de chakra’s en energiebanen in ons lichaam. Vaak voelen de stenen op mijn voorhoofd of keel koud aan, maar worden al snel warm. Soms op andere plaatsen voelt een steen heel zwaar en groot, maar blijkt na de… Read more »
Maroesja
Gast

Hallo, welkom op de ervaringen pagina van Chungna. Leuk als je laat weten wat je van ons vindt. Voel je welkom om je ervaring te plaatsen.
Hartelijke groeten, Maroesja