Healing en massage


Kristal healing

Kristallen dragen energie in zich en kunnen dat aan ons doorgeven. Tijdens deze healing lig je comfortabel op een behandeltafel in de Ger en stem ik mij af op jou, wat jij nodig hebt op dat moment. Ik leg kristallen op en rond je lichaam waardoor zij hun energie aan jou kunnen geven. Eventuele blokkades en pijn kunnen verminderen, je kunt inzichten krijgen of antwoord op je vragen. Elke behandeling is uniek en nooit hetzelfde.

Bijdrage voor deze healing van ongeveer anderhalf uur is 75 euro.

 

Energetische healing

Met behulp van energie die op jou is afgestemd geef ik je een healing. Afhankelijk van wat jij nodig hebt zullen gidsen, voorouders, krachtdieren, natuurwezens, kristallen meewerken om jou precies te geven wat goed is voor jou. Je ligt comfortabel op een behandeltafel in de Ger.

Deze healing duurt ongeveer anderhalf uur en kost 75 euro.

 

Trance reis

Samen maken we een reis diep in jezelf, naar je ziel, de plek waar jij jouw antwoorden vindt. Naar jouw innerlijke kracht. Het is een veilige reis, je wordt liefdevol begeleidt en ondersteund.
Dit is een hele mooie manier om jezelf te helen en om blokkades, oude pijn of verdriet die jou misschien tegenhouden te verminderen.

Bijdrage voor deze reis van anderhalf uur is 75 euro.

 Pitjit Tenaga Dalam

Deze innerlijke kracht massage, gegeven door Fred Brant, is een intuïtieve, energetische, holistische massage. Er wordt gebruik gemaakt van tenaga dalam (innerlijke energie). Het is niet alleen geschikt voor klachten of blessures, maar ook om dichter bij jezelf te komen én heeft een zeer diep ontspannende uitwerking.

Pitjit Tenaga Dalam is een energetische massage techniek, die gebruik maakt van acupressuur punten en de subtiele eigen energie om de energie stromen weer los te maken. De massage wordt door de kleding heen gegeven. Makkelijk zittende kleding is aan te raden.

Bijdrage voor deze massage is 75 euro voor 2 uur. Daarna is het 35  euro per half uur extra.