Kristallen

Kristallen zijn unieke wezens, met elk hun eigen kleuren, vormen en werking. Al eeuwen lang gebruikt men kristallen om hun geneeskrachtige werking. De Eyptenaren droegen amuletten en dronken elixer van kristallen om gezond te blijven. De Grieken gebruikten amethist tegen dronkenschap en hoofdpijn.

Er is veel geschreven over de werking van kristallen, en dat zijn mooie naslagwerken. Er zijn ook bepaalde richtlijnen die nageleefd kunnen worden. De werking van het kristal is echter afhankelijk van de klacht, het gebruik en de persoon. Amethist kan werken tegen hoofdpijn maar belangrijker is waar die hoofdpijn vandaan komt. Als het door stress komt is het misschien veel verstandiger om een rozekwarts of een labradoriet te kiezen. Ga eerst na waar de klacht, de pijn of de emoties vandaan komen. En kies dan het kristal wat daarbij past. Als je advies wilt over kristallen, welk kristal het beste bij je past, kan ik je daarbij helpen. Kom je naar de winkel dan is het advies gratis, wil je op afstand advies (via de telefoon, mail etc) dan vraag ik 10 euro voor een kort consult.

SONY DSC

Kies zelf een kristal, laat je verleiden door dat kristal wat je het meeste aanspreekt. Daar waar je oog op valt. Je zult zien dat dat kristal dan precies goed is voor jou. Bij Chungna, centrum voor Bewust Zijn kan je ook een kristal uitkiezen. In onze winkel in de stal hebben wij prachtig geopende kristallen. Voor elk wat wils. Dan gaan we samen na waar je een kristal voor wilt hebben en hoe je het wilt gebruiken. Ik geef je daarbij tips hoe je het beste een kristal kunt uitkiezen en hoe die voor jou kan werken. Regelmatig zijn er workshops over kristallen. In de agenda staat welke workshops er worden gegeven.

Kristallen kunnen heel subtiel werken maar ook heel heftig, dat is afhankelijk van vele factoren. Bel of mail me om de mogelijkheden door te spreken.