Wie ben ik

Maroesja van den Berg (1969) al jaren gefascineerd door de schoonheid van kristallen. Een aardige verzameling opgebouwd van prachtige geopende kristallen hebben wij om ons heen die op verschillende vlakken kunnen ondersteunen. Kristallen liggen in de woonkamer, in de slaapkamer, in de gang en we gebruiken ze ook in ons drinkwater. Eigenlijk overal waar ze hun werk mogen en willen doen.

Na Reiki en Shamballa (bij Els Vos) heb ik in 2005 bij Apofyliet in Friesland de opleiding Kristalmaster gevolgd.  Vanaf dat moment is de band met kristallen heel sterk geworden. Kristallen zijn hele mooie wezens waar we veel van kunnen leren en die ons op allerlei manieren kunnen helpen. Bij een simpel verkoudheidje maar ook bij belangrijke vragen over het leven. Ze brengen ons dichter bij onszelf, helpen ons verbinding te leggen met het Universum en de Aarde. Kristallen brengen ons in contact met andere dimensies en leren ons diep in onszelf te gaan en te onderzoeken wie we nu eigenlijk echt zijn.
Ze dragen energie in zich mee waar wij baat bij kunnen hebben. Elk kristal heeft zijn eigen energie, eigen kracht. Dat heeft te maken met de kleur, de samenstelling, de vorm etc. Elke steen is uniek.
Ik ben gegrepen door de schoonheid en de kracht van kristallen, het zijn echt vrienden geworden waar ik mij prettig tussen voel. Ik mediteer met ze, verzamel ze en werk met ze.

Ik heb veel geleerd over Sjamanisme bij diverse ‘leraren’. Bij de Groene Zon in Groningen heb ik de kruidenopleiding ‘Het Kruidenpad’ gedaan. Ook deze energie heeft bij mij veel in werking gezet. Ik gebruik het nu ook in mijn werk. Een mooie combinatie van verschillende energiesoorten die elkaar prachtig aanvullen.

wiebenik2Om ook andere mensen te laten ervaren wat kristallen, kruiden en sjamanisme voor ze kan doen geef ik onder andere healingen, workshops en meditaties. Daarbij maak ik gebruik van de energie van  kristallen, kruiden, en de spirits.
Houdt de site en agenda in de gaten voor actuele informatie. Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief krijg je alle informatie over de activiteiten van Chungna.