Cursussen, workshops en huisreiniging

Heb je interesse in kristallen en de mooie energie en kracht die zij in zich dragen? Wil je meer weten over de wereld van bomen en kruiden? Hoe je de energie om je heen kan voelen en jezelf kunt afschermen? Kom dan eens naar één van onze workshops . bos met varens

Wil je meer weten of heb je interesse in 1 van de workshops? Wil je individueel of met een groep(je) een workshop komen doen? Er is van alles mogelijk! Bel of mail ons.

Cursus: De 5 elementen

Van belang bij onze (spirituele) ontwikkeling is de bewustwording van de samenhang van alles wat je ziet, hoort, voelt, denkt, etc. Het besef dat alles met elkaar verbonden is en alles voortkomt vanuit dezelfde Bron. De kennis van de vijf elementen (Aarde, Water, Vuur, Lucht en Ether) is hierbij essentieel omdat dit de basis vormt van je huidige bestaan. Het doel van een spirituele zoektocht is eenwording. Wil je dit bereiken dan zullen alle werelden in jou in balans moeten zijn en alle blokkades worden getransformeerd. Hierbij begin je in de wereld waarin je nu aanwezig bent. Door gebruik te maken van de elementen en de kennis hierover breng je het lichaam en de geest in vrede en harmonie.

In deze 5 daagse cursus (elke maand een dag) gaan we elk element voelen en ervaren door middel van meditatie, inzichten, de natuur, kristallen, het maken van producten die bij het element passen en proeven (een lekkere, op het element afgestemde lunch). Het is een reis in jezelf waarbij je kunt opschonen, inzichten krijgt en verder mag ontwikkelen.

Kosten van deze cursus is 150 euro per dag/element. Dit is inclusief alle materialen en lunches.

De kracht van kristallen:

De energie van kristallen ontdekken.  Kristallen hebben een bewustzijn van miljoenen jaren. Er zijn heel veel soorten, in allerlei kleuren en vormen. Allemaal met hun eigen energie en werking. Tijdens deze workshop maak je kennis met de energie van kristallen en leer je over de verschillende soorten. We gaan de energie van kristallen voelen en ervaren. Deze workshop is heel geschikt voor mensen die interesse hebben in kristallen en meer willen weten over de werking en de energie van kristallen.

Huiskamersessie

Heb je altijd al meer willen weten over de kracht van kristallen? Ik kom graag naar je toe voor een huiskamersessie. Met minimaal 5 en maximaal 10 personen gaan we de kracht van kristallen ervaren en voelen. Ik vertel over de werking, hun energie en geef voorbeelden over deze prachtige schatten van de natuur. Tijdens meditatie ervaar je zelf wat het door jou gekozen kristal voor je doet. Ook leuk voor kinderen!
Duur: 2,5 uur
Kosten: 100 euro (excl reiskosten)

De magie van Bergkristal:

Bergkristal is de meest heldere soort onder de kristallen. Daarom is dit kristal geschikt om op verschillende manieren in te zetten. Je leert in deze workshop hoe je Bergkristal kunt gebruiken en inzetten. We doen ook een kristallegging met Bergkristal, zodat je zelf kunt ervaren hoe de energie van dit kristal aanvoelt.

Omgaan met Energie:

Hoe ga je om met de energie om  je heen, de energie van anderen. Hoe kan je bij jezelf blijven en zorg je ervoor dat de energie van anderen jouw welzijn niet beïnvloed?
In 3 sessies leren wij je hoe je energie kan voelen, hoe je je kan afschermen, je aura afschermt, hoe je je eigen kracht herkent en gebruikt.

Kies je eigen kristal:

Er zijn heel veel verschillende soorten kristallen, die je kunt gebruiken. Hoe weet je nu welke kristallen het beste bij jou passen? Daar kan je op verschillende manieren achter komen. Tijdens deze workshop leer ik je hoe je kristallen kunt kiezen die het best bij jou passen.

Ontdek je kristallen schedel

Je bent aangetrokken door een kristallen schedel en je hebt die gekocht. Je wilt dolgraag weten wat deze schedel in zich heeft. Je wilt de energie en de kern van het kristallen schedel leren kennen. Maar hoe doe je dat? Hoe kom je tot de kern/ de essentie van deze schedel?
Er zijn verschillende manieren om tot de kern van de schedel te komen en die ga je tijdens deze workshop leren en ervaren.

Mediteren met kristallen

Door te mediteren worden we bewust van onszelf en ervaren we rust en sereniteit, spanning neemt af. Met behulp van kristallen wordt een meditatie dieper en intenser. Visualisaties zijn makkelijker te maken als een kristal meedoet met een meditatie. We gaan verschillende meditaties doen met diverse kristallen, onder andere een chakra meditatie. We focussen op de energie van het kristal en gaan diep in onszelf. Een bijzondere ervaring!

Kristallen en chakra’s

Als onze chakra’s goed draaien voelen we ons goed. De levensenergie kan dan vrij door ons lichaam stromen. Als er blokkades in de chakra’s zitten kunnen we klachten krijgen. Kristallen zijn heel geschikt om de chakra’s (weer) goed te laten werken/draaien. Door middel van  kristallen die bij de verschillende chakra’s passen leer je hoe je je chakra’s aanspoort om krachtig en energiek te draaien.

Kristallen openen en activeren

Als je een kristal aanschaft is het belangrijk om die te openen en te activeren. Daardoor kan het kristal al haar kracht en energie laten zien en voelen en jou ondersteunen. Hoe je dat het beste kunt doen gaan we ervaren tijdens deze workshop. We gaan vooral werken vanuit je intentie. Neem je eigen kristallen mee zodat je die helemaal kunt openen en activeren.

 Huisreiniging

Voel je je niet prettig in je huis, slaap je niet goed of heb je het gevoel dat er iets aanwezig is in je huis waardoor je je niet op je gemak voelt? Kunnen je kinderen niet slapen, of zien ze ‘dingen’? Tijdens een huisreiniging onderzoek ik de energie in je huis en reinig ik dmv rituelen je huis van boven tot onder waardoor de rust terugkeert. Deze reiniging is ook heel fijn als je een ander huis betrekt (bestaand of nieuwbouw). Er kan energie van vorige bewoners of van de plek hangen waardoor er onrust is. Deze energie zuiver ik zodat je in een fris, ontspannen huis kunt wonen.
Kosten: 100 euro (excl reiskosten). Ik kom dan 2 keer bij je.

Bel of mail me voor de mogelijkheden.
Meld je aan via de mail of bel me. Data kunnen in overleg.

Opleiding Kristalmaster

Opleiding

Tijdens deze opleiding leer je van alles over kristallen en wat ze in zich hebben. De verschillende soorten komen aan bod, waar je ze voor kunt gebruiken en hoe je ze kunt gebruiken. Ook leer je je bewustzijn te vergroten en te verhogen en door middel van meditaties diep in jezelf te komen. Hierdoor kom je makkelijker in contact met je hoger zelf en kan je je beter afstemmen op kristallen. Waardoor je kunt aanvoelen wat een kristal in zich heeft en hoe die het best gebruikt kan worden.De opleiding bestaat uit 10 lessen:

les 1: Kennis maken met het kristalrijk
les 2: bewustzijn openen, groeien met behulp van kristallen
les 3: contact maken met kristallen (afstemmen en voelen)
les 4: toepassingsmogelijkheden
les 5: diverse kristallen voelen en energie van kristallen leren onderscheiden
les 6: kiezen van het juiste kristal (en wat kan dat kristal voor jou betekenen)
les 7: openen, activeren en programmeren/deprogrammeren
les 8: vormen en soorten (uiterlijke kenmerken, ruwe en geslepen kristallen)
les 9: healen met kristallen
les 10: persoonlijk kristal en healing geven

De opleiding kan individueel worden gevolgd en wordt dan afgestemd op de persoon.

Bel of mail mij voor meer informatie, de kosten en mogelijkheden.